OppigårdsSMADöl

Välkommen till Single Malt Academy of Dalecarlia

NYHETER

 

2019-02-12

Provning 199: PNA med Folke Andersson

Färre än 10 platser finns nu tillängliga!

 

 

Inbjudan till provning 199: PNA med Folke Andersson

Nu är inbjudan ute! Läs mer här!

 

Årsavgift 2019

Faktura är utskickad till medlemmarna via email till den emailadress medlemmen uppgav vid tecknande av medlemskap, alltså det kan vara en annan emailadress vi använder för er som medlem än den vi skickar ut inbjudningar till provningar & buteljeringar.

 

Har du inte mottagit faktura så titta i din "skräpmail".

 

Inbjudan till provning 198:Lura hjärnan med Thomas Sundblom

Nu är inbjudan ute! Läs mer här!

ANMÄLNINGSLÄGET

 

Färre än 10 platser återstår till PNA med Folke Andersson,

Provning 199

190212

FLASKUTLÄMNING

 

 

 

Just nu har vi inga flaskor för utlämning

 

 

 

 

 

För kontakt: buteljeringar@smad.se

 

© The Single Malt Academy of Dalecarlia - 2018

 

Ny utgåva av Jubileumsöl SMAD 20 år

 

I november 2017 kunde vi köpa Jubileumsöl SMAD 20 år som hade tillverkats av Oppigårds. Av det som bryggdes buteljerades inte allt utan en mindre mängd fylldes på ex.bourbonfat. Nu är även detta öl klart för buteljering och SMAD har fått erbjudande att köpa även av detta öl enligt samma rutiner som 2017. Baserat på diskussion med närvarande medlemmar vid provningen 17 februari 2018, så har vi beställt 3000 flaskor med specialdesignad etikett för SMAD.

 

Ölet beskrivs på följande sätt. "Ölet har rundats av betydligt och har tydliga bourbontoner av vanilj och päron. Mycket god lagringspotential och kommer bara att bli bättre de närmsta åren." Ölet har en alkoholhalt som är högre än första buteljeringen, vilket betyder att den är över 10 %.

 

Etikett kommer att bli densamma som 2017 men med komplettering att ölet är bourbonfatslagrat och den högre alkoholhalten. Kostnaden kommer att bli ca 50 kr/33 cl flaska.

 

Beställningsrutinen blir densamma som 2017. Ett hemligt artikelnummer som meddelas endast till medlemmar i SMAD. Vi vet ännu ingen exakt tid för detta utan återkommer med den informationen längre fram.

 

Styrelsen SMAD