Bli medlem?

Välkommen till The Single Malt Academy of Dalecarlia

NYHETER

 

Jan Beckers - Douglas Laing

99 anmälda till provningen! Platserna går åt snabbt så skynda att anmäla dig!

 

Problem med utskicken

14/9 2017

Vi har fått in en rad klagomål om att våra inbjudningar inte har kommit fram. De flesta som upplever problem har Gmail som leverantör. Dubbelkolla gärna i skräppostmappen då det verkar som Google har ändrat sin säkerhet.

 

Jan Beckers - Douglas Laing

13/9 2017

Nu är inbjudan till Provning 183 ute! Du hittar den här

 

Oppigårds har bryggt Jubileumsölet!

13/9 2017

Oppigårds har bryggt en jubileumsöl till SMAD och SMAD:s medlemmar! Lanseras i November!

 

Whisky&Mat med Jan Groth

03-09-2017

Provning är fulltecknad!

FLASKUTLÄMNING

 

Det finns inga planerade flaskutlämningar för tillfälllet.

 

© The Single Malt Academy of Dalecarlia - 2017

 

Bli medlem?

 

Det enklaste sättet är att betala inträdes- och årsavgift till föreningens postgirokonto 70 464-3 där SMAD anges som betalningsmottagare. Du anger ditt eget namn, adress, telefon och mailadress så att vi lätt når dig med aktuell information. Inbjudningar skickas enbart ut som mail. De publiceras samtidigt på hemsidan.

 

Du skall också som ny medlem anmäla dig till vår mailinglista på följande länk. Om du inte gör detta riskerar du att bli utan information om kommande provningar. Du kommer direkt efter anmälningen att få ett mail för att verifiera din mailadress. Du måste klicka på den länk som bifogas för att det hela skall fungera. Får du inget mail så kolla din mapp för skräppost (spam). Detta gäller speciellt dig som använder hotmail eller gmail. Se till att markera mail från smad.se som icke skräppost för att slippa detta bekymmer i framtiden.

 

Om du ändrar din adress anmäler du det på samma sätt. Du kan också anmäla fler än en adress om du till exempel vill ha våra mail både hem och till jobbet. Glöm inte att anmäla adressändringar även till styrelsen.

 

Har du problem med detta så tag kontakt med Henric Madsen eller Philip Frank.

 

Vi vill också att du använder ditt riktiga namn som användarnamn. Detta för att koppla din mailadress enkelt till medlemslistan.

 

De nu gällande avgifterna är:

Inträdesavgift 200:-

Årsavgift 270:-

( DVS totalt 470:- första året )

 

I Medlemsavgiften ingår en prenumeration på Whisky och Bourbon. Men bara för de som betalar före den 1a januari.

 

Nya medlemmar som betalar in sin första medlemsavgift efter den 1a oktober får året efter med på köpet.

 

Provningskostnader tillkommer.

 

Om det är några oklarheter eller andra frågor, kontakta gärna någon i styrelsen via mail.

 

Vi kan numera även erbjuda presentkort för den som vill ge bort ett medlemskap som present till någon. För mer information om presentkort tag kontakt med vår kassör Ingegerd Lundgren.

 

Styrelsen önskar Dig välkommen i föreningen!

SMAD är Sveriges största whiskyklubb!

 

The Single Malt Academy of Dalecarlia är en ideell förening, grundad i juni 1997. Föreningen, vars säte finns i Borlänge, intresserar sig huvudsakligen för skotsk single malt whisky. Vi är ca 400 medlemmar.

 

 

Åtta gånger per år träffas föreningen för provning av Den ädla drycken whisky. Varje provning leds av föreläsare och förutom doft och smak berörs även tillverkningsteknik och olika destilleriers historik.

 

 

Systembolagets sortiment kompletteras med direktimporterad whisky då SMAD:s målsättning är att påvisa både regionala och prismässiga skillnader.